Craquelé dakslijtage

24.05.2018
|
Comments off
|
Craquelé dakslijtage

De zomer is gearriveerd en dit betekent dat uw dak weer een onderhoudsbeurt nodig heeft. U zult het waarschijnlijk niet direct merken, maar daken kunnen scheurtjes (craquelé) vertonen.Door het uitdrogen van het vuil bij de waterafvoer. Dit kan ook zorgen voor verstoppingen en meerdere gevolgen hebben voor uw woning. Wij leggen u graag meer uit over craquelévorming en de gevolgen daarvan.

Hoe ontstaat craquelé?

Craquelé ontstaat door verwering van bitumen dakbedekking onder invloed van vocht en Uv-straling. Door Uv-straling met hoge temperaturen ontstaat er een kans dat het dakmateriaal ontbindt, waardoor er scheuren en verhardingen ontstaan op de bovenlaag van uw dak.

Gevolgen craquelé

Als er craquelé ontstaat op uw dak, is het slim om deze zo snel mogelijk te laten onderhouden en/of repareren door een dakdekker. Wanneer u dit uitstelt, kan het voorkomen dat uw dak gaat lekken en slijten. Daarnaast kan er ook schade aan uw woning worden veroorzaakt, waaronder kortsluiting en brand. Soms ontstaat er ook schimmel als de scheurtjes niet op tijd worden aangepakt door een professioneel dakdekkersbedrijf.

Aanpakken craquelé

HS Dakwerken is een professioneel dakdekkersbedrijf dat alle kennis en ervaring heeft met betrekking tot dakreparaties en –onderhoud. Onze dakdekkers zorgen ervoor dat craquelé vorming aan uw dak wordt aangepakt door kleine reparaties of onderhoudsbeurten te realiseren. Allereerst bekijken onze vakbekwame dakleggers hoe groot het probleem is en wat er gedaan moet worden om het probleem te verhelpen. Daarna zal een plan opgesteld worden, zodat uw dak binnen no-time weer in goede staat verkeerd!

Dakslijtage aanpakken?

Wilt u mogelijke dakslijtage aan uw dak grondig aanpakken? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons! Wij zorgen ervoor dat uw dak weer de benodigde functionele eisen zal verkrijgen, zodat u probleemloos kunt genieten in uw woning.

Comments are closed.

Geverifieerd door MonsterInsights