Reparatie lekkage

Platte daken:

Is uw bitumen dakbedekking nog niet ouder dan 10 jaar en wordt slijtage of beschadiging tijdig ontdekt? Dan is reparatie wellicht nog mogelijk! Loop hiermee echter geen enkel risico en laat u goed voorlichten alvorens u overgaat tot reparatie of vervanging van uw dakbedekking.

Een eenvoudige renovatie of reparatie van uw dakleer kan u aanzienlijke kosten besparen, maar let op dat dit wel tijdig en deskundig wordt uitgevoerd. Anders loopt u het risico dat het probleem verergert zonder dat u het in de gaten heeft met alle gevolgen van dien.

Pannen daken:

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Dan kunnen wij snel en tegen een scherp tarief uw oude pannendak verwijderen en een nieuw pannendak aanbrengen. Vaak hoeft dit niet langer te duren dan slechts twee werkdagen.

De meeste daken zijn tegenwoordig prima geïsoleerd, waardoor het vaak bij vernieuwing van uw dak voldoende is om alleen de dakpannen en panlatten te vervangen en een dampdoorlatende folie aan te brengen. Vaak wordt door dakdekkerbedrijven onnodig aangegeven dat ook de isolatieplaten vervangen moeten worden, wat natuurlijk meer kosten met zich mee brengt. Laat u goed voorlichten of dit wel noodzakelijk is. In veel gevallen kunt u volstaan met het aanbrengen van een nieuwe dampdoorlatende folie op het bestaande dakbeschot waarop dan de nieuwe panlatten en dakpannen kunnen worden aangebracht. Zonder onnodige kosten kunt u dan weer tientallen jaren met een gerust hart storm en regen trotseren.

In 65% van de gevallen is het niet noodzakelijk al uw dakpannen te vernieuwen en kunnen wij de beschadigde pannen vervangen door nieuwe of gebruikte dakpannen. Zorg ervoor dat kapotte dakpannen tijdig worden vervangen, een afwaaiende dakpan kan veel schade veroorzaken.

Het is wel van belang dat hierbij voldoende aandacht wordt besteed aan de nokvorsten, vooral als deze nog in cement liggen bestaat een grote kans op scheuren en/of lekkage. Meer informatie hierover vindt u op de pagina over nokvorsten.

De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten kunnen wij uit voorraad leveren, zodat uw dak snel weer gerepareerd is en u nog vele jaren plezier kunt hebben van een betrouwbaar dak.

Geverifieerd door MonsterInsights