Waarom ons

Wij zijn een dakdekkersbedrijf waar zowel de kwantiteit als de kwaliteit voorop staan.
We streven voortdurend naar optimale kwaliteit.

De service die wij u bieden staat bij ons hoog in het vaandel dit samen met de vakkennis die wij bezitten, onze materialen en een goede samenwerking die ervoor zorgen dat zowel de particulieren als ondernemers bij ons terug komen of verdere mond op mond reclame maken.

Voor alles op en rondom uw dak bent u bij ons in goede handen.

Kortom, een allround dakdekkersbedrijf die je overal in kunt zetten.

Garantie

Dakdekkersbedrijf HS Dakwerken geeft haar eigen garantiecertificaten uit, zodat een opdrachtgever altijd voorzien is van een passende garantie en onderhoudscontract op het door dakdekkersbedrijf HS Dakwerken geleverde product. Dakdekkersbedrijf HS Dakwerken verklaart hierdoor dat de dakbedekkings- constructie voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan deze dakbedekkingsconstructie worden gesteld. Ze garandeert deze dakbedekkings- constructie voor de genoemde garantietermijn welke ingaat op de datum van oplevering. Indien zich lekkage in deze dakbedekkingsconstructie voordoet ten gevolge van het feit, dat:
er sprake is van foutief ontwerp van de dakbedekkingsconstructie, de isolatie of dakbedekking niet op de juiste wijze mocht zijn aangebracht, de kwaliteit van het geleverde daksysteem niet goed mocht blijken te zijn, zal dakdekkersbedrijf HS Dakwerken binnen de gestelde garantietermijn deze lekkage voor haar rekening herstellen. De product garantie geldt dus zowel voor het proces van aanbrengen als ook de gebruikte materialen.

Dagelijks zijn we werkzaam op verschillende soorten projecten met diverse dakmaterialen. We zijn hierdoor bekend met allerlei moeilijkheden.
We zijn werkzaam voor bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en diverse aannemers.

Het bedrijf is gevestigd in Best.
We zijn vooral werkzaam in deze regio, terwijl een langere afstand niet hinderlijk is.

Ikzelf ben sinds 1998 werkzaam binnen de dakdekkersbranche maar had me eigen ideeën en opvattingen en zo ben ik in 2008 begonnen met het opzetten van mijn eigen onderneming HS Dakwerken

Waarom HS Dakwerken

  • Goede service
  • Beste prijs/kwaliteitverhouding
  • gedreven team
  • direct afspraken maken
  • en nog veel meer...
Geverifieerd door MonsterInsights