Dakramen

Dakvensters zijn een goede manier om, snel en tegen relatief lage kosten, een zolderverdieping geschikt te maken als slaapkamer of werkruimte. Door het plaatsen van een dakvenster combineert u op een eenvoudige manier veel daglicht met ventilatie mogelijkheden.  HS Dakwerken verkoopt en verwerkt dakvensters van de marktleider op dit gebied, de Deense fabrikant Velux.

Velux dakvensters
Dakvensters of dakramen van Velux zijn zeer compleet en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen, types en kleuren. Ook kunnen ze in diverse samenstellingen gecombineerd worden. Er zijn Velux dakvensters verkrijgbaar voor hellende daken alsook dakvensters en lichtkoepels voor platte daken. In onze showroom kunnen we de voordelen van de verschillende soorten dakvensters en lichtkoepels laten zien met bijpassende accessoires zoals zonnesreens, elektrische bediening, verduisterings gordijnen en rolluiken.

Montage dakvenster of dakraam
Voor een dakdekker als HS Dakwerken is het monteren van een dakvenster of dakraam in de meeste gevallen een relatief eenvoudige klus. Onze vakmensen werken volgens de voorschriften en u krijgt garantie op de montage. Mocht u overwegen zelf aan de slag te gaan en bij ons uw dakvenster aan te schaffen dan helpen wij u natuurlijk ook met tips en advies voor het plaatsen van het dakvensters en de accessoires.

Geverifieerd door MonsterInsights