Last van een daklekkage?

4.01.2018
|
Comments off
|
deklekkage

Heeft u te maken met een daklekkage? Als u last heeft van een daklekkage is de kans groot dat na verloop van tijd de rest van de ondergrond en aangrenzende delen ook aangetast worden. Voorkom deze ellende en een hoop kosten door onze hulp in te schakelen bij het verhelpen van uw daklekkage!

Handel snel bij een daklekkage

Ziet u vieze, gele kringen op uw plafond of merkt u dat de ruimte klam en vochtig aanvoelt? Dan weet u dat u te maken heeft met een lekkage. Kom direct in actie als u een lekkage signaleert! Hoe langer u wacht met het repareren van uw dak, hoe meer schade er wordt aangebracht aan uw dak en hoe hoger de kosten worden om het te laten repareren. In vele gevallen kunnen wij namelijk de lekkage eenvoudig voor u verhelpen, voor ons het slechts een kleine ingreep, en wordt u direct geholpen. We zorgen ervoor dat u geen emmers meer hoeft te gebruiken en niet langer naar de gele vlekken op uw plafond hoeft te kijken.

Wanneer is dakreparatie nodig?

Dakreparatie is nodig als u last heeft van één van de volgende signalen:
– gele kringen, lekkend water, vochtige ruimte
– lekkende goten
– afgebladderd houtwerk
– kapot loodwerk
– missende, beschadigde of geschilderde dakpannen (hellend dak)
– scheurtjes in de dakbedekking of een grote hoeveelheid water op het dak (plat dak)
Door op tijd hulp in te schakelen voorkomt u lekkages en hoge kosten.

Schakel nu onze hulp in!

Wij hebben jarenlange ervaring en kennis als dakdekkers in omgeving Tilburg en Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat u direct geholpen wordt als u last heeft van een daklekkage. Afspraak maken of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust even contact op!

Comments are closed.

Geverifieerd door MonsterInsights