Langere levensduur! Hoe?

17.02.2017
|
Comments off
|
Dakinspectie

Om de levensduur van uw dak te bepalen, spelen er een aantal factoren mee. Allereerst het soort dak, gaat u voor een plat dak of een hellend dak? Vervolgens is het soort materiaal of dakpan van belang, maar daarnaast is het altijd belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Het is van belang om regelmatig een inspectie uit te laten voeren om op tijd onderhoud te plegen. Ook bij het vernieuwen van uw dak of nieuwbouw zijn er tal van mogelijkheden om te zorgen dat uw dak een langere levensduur genieten. Wij vertellen u hoe!

Inspectie en onderhoud

Wij bieden als extra service een vrijblijvende inspectie aan voordat de werkzaamheden worden gestart. Uw dak wordt dan geheel gratis en vrijblijvend gecontroleerd. We kijken of uw dakisolatie nog wel optimaal is, hoe de staat van de dakranden zijn en of er geen vervuilde afvoeren zijn ontstaan en/of er iets vervangen moet worden om uw dak nog beter te beschermen tegen slechte weersomstandigheden.

Bijvoorbeeld.

Uw dak “werkt” door de temperatuurschommelingen, daardoor kunnen er lekkages optreden door het krimpen van bv de dakbedekkingen. Als er geen onderhoud plaats vindt worden deze problemen niet geconstateerd. De UV straling kan de dakbedekking ook zichtbaar aantasten.

Wanneer dit jaarlijks of twee jaarlijks wordt gecontroleerd zorgt dit voor een langere levensduur, waardoor u nog langer kunt genieten van uw dak. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een nog beter dak boven uw hoofd!

Reparaties en lekkages

Wanneer u last heeft van een lekkage in uw dak, is het van belang dat u deze zo snel mogelijk laat repareren. Bij ons hebben lekkages voorrang, waardoor u snel van uw probleem af bent. Let er wel op dat u de reparatie tijdig en deskundig laat uitvoeren. Anders loopt u risico op het vergroten van het probleem met alle gevolgen van dien. Zeker bij platte daken kan een eenvoudige reparatie u aanzienlijke kosten besparen. Dit doen wij snel en tegen een scherp tarief!

Laat dus regelmatig uw dak inspecteren en onderhouden om de levensduur van uw dak te verlengen. Daarnaast is het belangrijk om bij lekkages snel actie te ondernemen. Neem contact met ons op voor een inspectie of het repareren van uw dak!

Comments are closed.

Geverifieerd door MonsterInsights