Een houten serre!

14.09.2017
|
Comments off
|

Bent u niet zo tevreden over de grootte van uw huis en mag de tuin wel iets kleiner, of wilt u juist overdekt van uw tuin genieten? Overweeg dan eens een serre! Een serre is een ware verlenging van uw huis en kan in allerlei afmetingen worden gebouwd. U kunt het als extra woonkamer gebruiken of een eetkamer van maken.

Een houten serre

Uiteraard kunt u voor een standaard serre gaan, maar heeft u ook wel eens een houten serre overwogen? Een serre moet comfort bieden, waar u met alle plezier urenlang doorbrengt. Samen met vrienden, romantisch met uw partner, of rustig in uw eentje. Het is daarom belangrijk dat een houten serre aan al uw wensen voldoet.

Comfort en karakter

Een houten serre geeft een unieke uitstraling en een echt karakter aan uw huis. De prachtige houten balken geven de ruimte een gevoel van rust, comfort en knusheid. In de winter zit u er dan heerlijk knus bij, terwijl u (hopelijk!) naar de witte omgeving kunt kijken. ’s Zomers kunt u de deuren lekker openzetten en het buitenleven naar binnen brengen. Heerlijk!

Kwaliteit en persoonlijk

Een serre is erg persoonlijk, daarom maken wij elke serre op maat. We bespreken al uw wensen en verwachtingen door, bepalen de afmetingen en het soort hout. Vervolgens geven we een gratis advies met een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel. HS Dakwerken staat voor professionaliteit, kwaliteit, service en jarenlange ervaring.

Interesse in een houten serre?

Bent u geïnteresseerd in een houten serre, wilt u advies op maat of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op, wij helpen u graag!

Comments are closed.

Geverifieerd door MonsterInsights