Lood en zink

Denk hierbij aan het loodwerk in uw schoorsteen en/of de loodpan bij uw dakdoorvoer, dakkapel, borstweringen en in opgaand metselwerk (gevels).
Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar metaal dat voor talrijke toepassingen geschikt is. Het is zeer corrosiebestendig en is zelfs bestand tegen geconcentreerde oplossingen van zwavelzuur. Verwerkt volgens de juiste richtlijnen, netjes aangeklopt en gepatineerd is lood een verfraaiing op uw dak!

 

Zinkwerk

Na een 35 tot 40 jaar hebben uw goten hun beste tijd gehad. Vervelende verrassingen als gootlekkages liggen dan op de loer. Mocht het u overkomen of mocht u uw goten preventief willen vervangen, dan kunt u bij HS Dakwerken terecht. Wij leveren en monteren alle voorkomende nieuwe zinken goten, in standaard beugels en in op maat getimmerde bakgoten. De renovatie van de regenpijpen (hwa’s) kunnen we tegelijkertijd meenemen.
Naast het leveren en monteren van goten, verzorgen wij graag al het voorkomend zinkwerk uw hellende of platte dak. Denk hierbij aan de renovatie van uw oude kilgoten en zinken afdekprofielen voor het platte dak.