Dakkapellen

15.06.2017
|
Comments off
|
dakkapellen

Heeft u behoefte aan meer woonruimte? Dan kan het aantrekkelijk zijn om uw woning te voorzien van een dakkapel! Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en meer licht. Heeft u bijvoorbeeld een zolder zonder ramen? Laat daar een dakkapel plaatsen en uw donkere zolder wordt omgetoverd in een comfortabele en bruikbare ruimte met voldoende daglicht.

Ruim assortiment dakkapellen

HS Dakwerken beschikt over een ruim assortiment aan dakkapellen. Voor elk type dak hebben wij een geschikt dakkapel. We hebben namelijk dakkapellen in verschillende soorten, kleuren en maten. Zo past er altijd wel een dakkapel in de stijl van uw woning. Wij werken samen met de beste timmerlieden waardoor we samen tot een prachtig eindresultaat komen.

De voordelen van een dakkapel bij HS Dakwerken:

– Leverbaar in verschillende maten, kleuren en kozijnindelingen
– Binnen één dag gemonteerd inclusief afwerking
– De buitenafwerking is duurzaam en onderhoudsarm
– Mogelijkheid met rolluiken of zonnescreens
– Opgebouwd uit sandwichelementen en daardoor optimaal geïsoleerd
– Altijd 15 jaar garantie

Dakkapel op maat

Mocht uw maat er onverhoopt toch niet bijzitten of heeft een specifieke wens? Wij maken de dakkapel graag voor u op maat. Ons maatwerk maakt het mogelijk om uw dakkapel helemaal naar eigen wens te laten maken inclusief eventuele zonnescreens of rolluiken. We bespreken graag de mogelijkheden en uw wensen door voor een prachtig eindresultaat!

Een dakkapel laten plaatsen

Heeft u interesse in een dakkapel of wilt u meer informatie? Neem gerust even contact op, wij helpen u graag! Misschien heeft u nog vragen over het plaatsen, de afmetingen of het proces. Door onze jarenlange ervaring en de juiste kennis kunnen wij u goed voorzien van advies over dakkapellen.

Comments are closed.

Geverifieerd door MonsterInsights