Dakcontrole voor zonnepanelen

26.04.2018
|
Comments off
|
Dakcontrole

Heeft u interesse in zonnepanelen? Maar weet u niet of uw dak hiervoor geschikt is? HS Dakwerken voert dakcontroles uit om u te informeren over de geschiktheid van uw dak. Daarnaast bekijken onze vakbekwame medewerkers of uw dak zonnepanelen aankan. Een dak moet namelijk altijd in ideale staat zijn voordat u zonnepanelen kunt laten plaatsen. Wij lichten graag onze werkwijze verder toe.

Oriëntatie dak

Allereerst voeren wij een dakoriëntatie uit. Tijdens deze oriëntatie kijken we naar eventuele zwakheden en de leeftijd van uw dak. Een versleten dak is namelijk niet geschikt voor zonnepanelen, omdat dit te zwaar is voor het dak. Daarnaast bekijken we ook hoe ‘oud’ uw dak is, want dit is ook een belangrijk onderdeel bij de dakoriëntatie.

Status van uw dak

Wilt u graag zonnepanelen laten leggen? Dan is het verstandig om vooraf een dakcontrole uit te laten voeren en achter de status van uw dak te komen. Een dak moet namelijk de zonnepanelen aankunnen en hier wilt u niet achterkomen nadat u alles heeft aangeschaft. Daarom is het van belang om vooraf een controle uit te laten voeren door ons. HS Dakwerken inspecteert uw dak op slechtheden en leeftijd, zodat u weet of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Dakcontrole laten uitvoeren?

Heeft u interesse in zonnepanelen? HS Dakwerken verricht van tevoren een dakcontrole voor u uit, zodat u weet of uw dak in een goede status verkeerd voor zonnepanelen. Wij plaatsen zelf geen zonnepanelen, maar zorgen voor de controle die van belang is voordat u zonnepanelen wilt aanschaffen. Daarnaast helpen wij u graag bij uw keuze voor de juiste leverancier. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag verder!

Comments are closed.

Geverifieerd door MonsterInsights